Suvoborska 2 Vrbas (21460) Srbija, telefon 021/791-772, 064/64-54-994 telefax 00381(0)21 794-151

Veneroni pumpe za osoku serija lp-lpm

Elektromotrona pumpa za osoku tip"LP" bez dizne za razbijanje taloga i elise za kontinuirano mešanje osoke i model "LPM" bez dizne za razbijanje taloga sa elisom za kontinuirano mešanje osoke. LP pumpe se koriste za rezervoare sa malim kojeficijentom taloženja pošto se isporučuju bez mehanizma za razbijanje sedimenta čime se štedi na utrošku električne energije. LP pumpa za osoku se isporučuje standardno u pocinkovanoj verziji a po zahtevu se može isporučiti i verzija od nerđajućeg čelika,prikolica je standardno farbana. Novi rotor sistem. Odluka da se izbace noževi i kontra noževi donela je značajna poboljšanja: SECKANJE - dugačka vlakna su iseckana kombinovanom akcijom rotora i ošrica na disku
POUZDANOST - otsustvom rotirajućih noževa je smanjena mogućnost zapušavanaja sistema izazvanih dugim vlaknastim materijalima i konopaca (koja su često u rezervoarima) EFIKASNOST- produženje usisavanja rešenog drugačijom konstrukcijom pumpe garantuje odlične performanse čak i sa gustom osokom.
SNAGA - telo pumpe je u potpunosti urađeno od specijalnog livenog čelika,opremljeno je pokretačkim vratilom(osovinom) od nerđajućeg čelika,sa ležajevima u uljnoj kupki i specialnim vidia-vidia sistemom za dihtovanje.

Copyright © 2014 Best Design. Best&Co info www.bestco.co.rs